محبوبیت پادکست در سالهای اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است. این روزها شنوندگان میتوانند به سادگی با کمک گوشیهای هوشمند خود، به هر پادکستی گوش دهند. تنوع موضوعی فایلهای صوتی، باعث شدهاست که همه بتوانند حین کارهای روزمره، به موضوعات مورد علاقه خود از نمایش گرفته تا اطلاعات علمی گوش فرادهند.
تا سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۵ میلیون شنونده پادکست در بریتانیا وجود داشت و پیش بینی می شود تا سال ۲۰۲۴ این میزان به بیش از ۲۰ میلیون نفر برسد.
پادکست به ویژه در بین مخاطبان جوان بسیار محبوب است؛ به طوری که حدود ۴۰ درصد از شنوندگان بریتانیایی که به صورت هفتگی و منظم به پادکستهای مختلف گوش میدهند، بین ۲۶ تا ۳۵ سال سن دارند.
این علاقه شگفت انگیز و رو به افزایش به پادکستها، موجب شدهاست که شرکتهای مختلف روی این موضوع سرمایهگذاری کنند. تولید محتواهای صوتی، بسیار کمهزینه است و در مقابل، طرفداران زیادی هم دارد. به همین دلیل موسسات ترجیح میدهند در کنار سایر روشها از این مورد هم استفاده کنند.
4 پادکست برتر در زمینه خیریه و نیکوکاری
امروزه موسسات خیریه نیز از تولید محتوا از طریق پادکست غافل نشدهاند. پادکستهای زیادی در زمینه اقدامات خیرخواهانه تولید میشوند که هدف آنها، آگاهیبخشی به مخاطبان است. در ادامه، چند نمونه پادکست جذاب انگلیسی در زمینه فعالیتهای خیریه را به شما معرفی خواهیم کرد.
برای مطالعه:
1. پادکست Charity Chat
پادکست Charity Chat توسط یک موسسه خصوصی تولید و منتشر میشود. این موسسه، با هدف ایجاد «یک بخش خیریه قوی تر، شفاف تر و موثرتر در بریتانیا» محتوای صوتی میسازد.
تیم تولیدکنندگان پادکست Charity Chat هفت نفر هستند. اعضای این گروه، همگی تجربه نقشهای ارشد و داوطلبانه در موسسات خیریه بزرگ، از جمله Samaritans ،Crisis، صلیب سرخ و موسسه تحقیقات سرطان بریتانیا دارند.
برنامههای Charity Chat تاکنون بیش از 150 قسمت منتشر کردهاست و در این اپیزودها، دهها موسسه خیریه و افراد نیکوکار مختلف معرفی شدهاند.
موضوع این مجموعه پادکستها، شامل نگاهی به خیریهها و نحوه همکاری افراد مختلف با آنها است. به عنوان مثال در یکی از قسمتهای منتشر شده در سپتامبر 2021، تیم Chat Charity با شهردار Camden و مشاور او، سابرینا فرانسیس مصاحبه میکند. در این قسمت شهردار راجع به تجربه خود از کار با موسسات خیریه و نحوه فعالیت برای افزایش آگاهی و جمع آوری کمک صحبت کرده است.
در قسمت دیگری که در آگوست 2021 منتشر شد، مصاحبهای با جرمی فورشیو، بنیانگذار Createxplore صورت گرفتهاست. در این اپیزود، درباره ارزش کار خلاقانه برای رشد و توسعه موسسات خیریه صحبت میشود.
2. پادکست Do More Good
فریب لحن آرام این پادکست را نخورید! زیرا مسائل جدی و تخصصی زیادی در زمینه فعالیتهای خیریه در آن مطرح میشوند.
در Do More Good، دو مجری آن، کنت فورمن، رئیس سازمان خیریه در ماراتن لندن، و جیمز رایت، مسئول جمع آوری کمکهای مالی در سو رایدر، با مهمانانی در لندن مصاحبه میکنند.
مهمانان این پادکست، اغلب افراد نیکوکار فعال در موسسات خیریه یا چهرههای مشهور و محبوب در میان عموم مردم هستند. این افراد، در هر قسمت راجع به تجربیات خود در زمینه فعالیتهای خیرخواهانه، روشهای بهبود و رشد خیریهها و شیوههای جمعآوری کمک موثر صحبت میکنند.
"رابرت سالیوان"، مدیر اجرایی بنیاد فوتبال و "تیانی لو"، رهبر ارکستر سمفونیک استاوانگر، از جمله مهمترین و سرشناسترین مهمانان سال 2021 بودند.
79 قسمت از Do More Good تا آگوست سال 2021 منتشر شده است؛ با وجود اینکه روند انتشار این مجموعه پادکست کمی کند پیش میرود، اما همچنان اپیزودهای زیادی برای شنیدن وجود دارد.
بیشتر بخوانیم:
3. پادکست Charity Times
نشریه Charity Times، به طور کلی روی مسئله مدیریت موثر خیریهها متمرکز است. این موسسه محتواهای متنوعی تولید میکند که پادکستها نیز جزوی از آنها هستند. موضوع این مجموعه، مصاحبه با چهرههای ارشد خیریه و صحبت درباره نحوه فعالیت سازمان با آنها است.
در سال جاری، سه پادکست از این مجموعه منتشر شدهاست که شامل مصاحبه با نمایندگان موسسات خیریه Citzens Advice، Age UK و Peace One Day میشود.
پادکست Third Sector
یکی دیگر از نشریات مربوط به بخش خیریه در بریتانیا، Third Sector است. در این مجموعه، گزارشهای مفید هفتگی از آخرین اخبار و رویدادهای خیریه ارائه میشود. افراد فعال در این نشریه، پس از ارائه گزارشها، تحلیلهایی نیز ارائه میدهند که منجر به درک عمیقتر درباره فعالیتهای خیرخواهانه میشود.
موضوع اپیزودها، شامل اتفاقاتی در موسسه Chartered of Raising است؛ در سال 2021 در این موسسه، یک رسوایی آزار جنسی به وقوع پیوست و به واسطه آن حوادثی رخ داد که میتواند برای شنوندگان جالب باشد.
در یکی دیگر از اپیزودهای این مجموعه که در ماه اوت 2021 منتشر شدهاست، درباره سازمان حمایت از حیوانات Nowzad و متاثر شدن کارکنان آن از سلطه طالبان بر افغانستان صحبت میشود.
منبع: وبسایت charitydigital
دیدگاه خود را بنویسید