بایگانی نوشتهها
در مجموعۀ اول معرفی پادکستهای حوزۀ خیریه، یازده پادکست معرفی شد. در ادامۀ آن مقاله، 14 پادکست معرفی میشوند که نمونههایی از پادکستهای خیریه هستند. اگر میخواهید مقالۀ معرفی 25 پادکست حوزۀ خیریۀ (1) را مطالعه کنید، آن را اینجا بخوانید.
برخی از مؤسسههای خیریه هر هفته یا هرماه پادکستهای جذاب و جالبی تولید میکنند. پادکستها این فرصت را میدهند که از منظر جدیدی به موضوعاتی مانند جمعآوری کمک مالی، شرح فعالیتها و جذب داوطلب و... نگاه کنیم تا بتوانیم فعالیتهای مؤثرتری داشته باشیم. در این مقاله قصد داریم برخی از پادکستها در بخش خیریه را معرفی کنیم.
پادکستها از دهۀ 1980 بهعنوان رسانهای محبوب، در دسترس و مردمی پدید آمدند. در چند سال اخیر، پادکستها بسیار محبوبتر شدهاند. آفکام (Ofcom)، بررسیهایی در بریتانیا انجام داده است. نتیجۀ این بررسیها نشان میدهد که هر هفته، از هر هشت نفر یک نفر حداقل به یک پادکست گوش میدهد. شنوندگان معمولی نیز بهطور متوسط در هفته، هفت پادکست گوش میکنند.
اواسط دورۀ ناصری یک گروه آمریکایی وارد ایران و در ساختمان اتابک خیابان لالهزار مستقر میشوند. بتدریج محلی را در خیابان قوام السلطنه برای احداث ساختمانی خریداری میکنند که کلنگ آن توسط سلطان صاحبقران زده میشود.
در عصر امروز، پادکستها به رسانهای محبوب تبدیل شدهاند و پایشان به هر حوزهای که تصور کنید باز شده است. پادکستهای آموزنده و سرگرمکننده در حوزههای گوناگونی صحبت میکنند؛ از اقتصاد و موسیقی و ادبیات گرفته تا آموزش مطالب بسیار تخصصی.
نوشتن متنی مناسب، سناریو یا اسکریپت پادکست، یکی از مراحل بسیار مهم تولید پادکست است که اغلب نادیده گرفته میشود. در سناریو، شما تعیین میکنید که ساختار، لحن و پیام کلی هر قسمت خاص از پادکست چگونه باید باشد. اگر سناریویی دقیق و اصولی تنظیم نکنید، ممکن است محتوای شما از موضوع اصلی خارج شود و طرفداران شما سردرگم شوند. با ما همراه شوید تا دربارۀ این موضوع مهم توضیح دهیم.